fbpx

Onze ruimtes

Café de Jaren is een heerlijke plek om elkaar te zien, elkaar te spreken en van het uitzicht te genieten.

Het café beschikt over twee ruimtes die zeer geschikt zijn voor borrels en partijen. Op de bovenetage bevindt zich een grote privé ruimte met dakterras voor grotere of besloten partijen en evenementen. Vanaf het dakterras is er een spectaculair uitzicht op de Amstel en vanaf de bovenetage kunt u uitkijken over het bruisende café.
Maar een kleinere, enigszins afgeschermde groepsborrel aan onze grote bar beneden in het café temidden van de ‘buzz’ en de andere gasten is natuurlijk ook mogelijk.

Café de Jaren is zowel met het openbaar vervoer als met de auto goed bereikbaar. Metrostation Waterlooplein ligt om de hoek en parkeren kan in de nabijgelegen parkeergarage van de Stopera.

Bovenetage & dakterras (privé)

Op zoek naar een fijne ruimte voor uw privé partij, bruiloft, promotie, zakelijk event? Ons grote (privé) bovencafé is zeer geschikt. Deze is wijds en heeft hoge openslaande deuren die leiden naar een unieke buitenruimte. Dit dakterras is ruimtelijk, beschut en biedt prachtig uitzicht over de levendige binnenstad van Amsterdam. Op zomerdagen zorgen de parasols voor verkoelende schaduw en is het hier heerlijk vertoeven. Op koelere dagen bieden ze beschutting tegen wind en lichte regen, en warmte dankzij de ingebouwde heaters.

Deze ruimte is uitermate geschikt voor grote groepen van minimaal 40 tot ruim 200 personen en kan vrijwel volledig worden ingedeeld naar eigen wens. U beschikt er over uw eigen host en bedienend personeel.
Er is een beamer, speakermicrofoon en muziekinstallatie aanwezig.
Desgewenst kunnen wij op aanvraag een DJ voor de partij regelen, en live muziek is (binnen een redelijke geluidslimiet) ook mogelijk.

 • Huur etage en dakterras €650 (via aanbetaling bij boeking), met zaalhuur, bedienend personeel, beamer- en muziekinstallatie en Wifi inbegerepen!
 • Minimum aantal personen voor de ruimte is 40. U RESERVEERT ONLINE ALTIJD VOOR 40 PERSONEN!! Bent u met meer geef dit dan aan in de opmerkingen bij de online reservering of via de mail.
 • Geen drankarrangementen, maar consumpties op nacalculatie.
 • We hebben een ruime keuze uit verschillende soorten borrelhapjes of walking foods op bestelling vooraf. Zie onze menu's onderaan.

Borrel aan de bar in het café beneden

Op zoek naar een ongedwongen borrelplek in de stad? Het is mogelijk om in Café de Jaren te borrelen aan de bar met een gezelschap. Een deel van de bar wordt gereserveerd als borrelspot. De sfeer van het café is gezellig, toegankelijk en er is een prettige mix van studenten, buurtbewoners, theaterliefhebbers en toeristen. De bar biedt een fijne selectie van wijnen, speciaalbieren en lekkere borrelhappen.

In het café is het zowel in de zomer als in de winter goed vertoeven.

 • Informele plek aan de grote bar, vooral staand. Onderdeel van het café, dus GEEN privé ruimte (versiering of AV presentaties zijn niet mogelijk).
 • Mogelijk met MINIMAAL 20 tot MAXIMAAL 40 personen. Alleen van maandag tot en met vrijdag, vanaf 16.00 uur
 • Bij reservering €10 aanbetaling per persoon, in mindering gebracht op de eindrekening
 • Borrelhappen mogelijk, maar GEEN LUNCH OF DINER!
 • Reservering blijft zonder tegenbericht tot 30 minuten na gereserveerd tijdstip geldig en komt daarna te vervallen als no-show.

Onze catering opties

Voor het feestelijk aankleden van uw borrel, bruiloft, receptie,
familie en vriendenpartij of zakelijk evenement op onze bovenverdieping en dakterras,
bieden wij u een ruime keuze aan smaakvolle finger food bites
en aantrekkelijke walking food arrangementen.
Zo valt er voor iedere gelegenheid een “passende bodem” samen te stellen.

Finger & Walking food menu

Hieronder vindt u onze uitgebreide keuzemenu’s van finger-en walking foods

Zo is er bijvoorbeeld een broodplank met landbrood van Menno met drie huisgemaakte (vegetarische) spreads. Maar je kan ook kiezen uit een ruime selectie luxe , gefrituurde hapjes die prima samengaan met het glas in de andere hand.

En mocht de (avond)maaltijd in het geding met de borrel komen, dan bieden onze walking foods arrangementen een smaakvolle én vullende uitkomst. Prachtige en heerlijke gerechtjes die het hoofdgerecht vervangen, terwijl de borrel door kan gaan!

 • Het speciale finger en walking foods menu is alleen en exclusief verkrijgbaar voor privé partijen en events op de bovenverdieping, vanaf minimaal 40 personen.
 • Voor de walking foods geldt bovendien een maximum van 80 personen, en ze worden alleen geserveerd tussen 17.00 en 21.00 uur.
 • De walking foods arrangementen dienen uiterlijk 7 dagen van te voren te worden besteld en aanbetaald.