fbpx

Onze ruimtes

Café de Jaren is een heerlijke plek om elkaar te zien, elkaar te spreken en van het uitzicht te genieten.

Naast het ruimtelijke café en terras aan het water beschikt Café de Jaren over twee ruimtes die kunnen worden afgehuurd voor borrels en partijen. Op de bovenetage bevindt zich een grote privé ruimte met dakterras die volledig is af te huren voor evenementen. Vanaf het dakterras is er een spectaculair uitzicht op de Amstel en vanaf de bovenetage kunt u uitkijken over het bruisende café.

Café de Jaren is zowel met het openbaar vervoer als met de auto goed bereikbaar. Metrostation Waterlooplein ligt om de hoek en parkeren kan in de nabijgelegen parkeergarage van de Stopera.

Bovenetage & dakterras

Op zoek naar een fijne ruimte om te huren? Onze ruimtelijke bovenetage is zeer geschikt. Deze is wijds en heeft hoge openslaande deuren die leiden naar het dakterras. Ons dakterras is ruimtelijk, beschut en biedt prachtig uitzicht over de levendige binnenstad van Amsterdam. Op zomerdagen zorgen de parasols voor verkoelende schaduw en is het hier heerlijk vertoeven.

Deze ruimte is uitermate geschikt voor grote groepen en kan volledig worden ingedeeld naar eigen wens.

  • Minimum besteding €1250 (aan drank en/of hapjes, GEEN EXTRA ZAALHUUR), via aanbetaling vooraf!
  • Receptie tot 200 personen (deels staand)
  • Private Dining :30 tot 100 personen (buffetvorm), zie hieronder
  • ONLINE RESERVERING TOT 50 PERSONEN. GEEF HET WERKELIJKE AANTAL DOOR IN DE OPMERKINGEN!

Borrel aan de bar

Op zoek naar een ongedwongen borrelplek in de stad? Het is mogelijk om in Café de Jaren te borrelen aan de bar met een gezelschap. Een deel van de bar wordt gereserveerd als borrelspot. De sfeer van het café is gezellig, toegankelijk en er is een prettige mix van studenten, buurtbewoners, theaterliefhebbers en toeristen. De bar biedt een fijne selectie van wijnen, speciaalbieren en lekkere borrelhappen.

In het café is het zowel in de zomer als in de winter goed vertoeven.

  • Mogelijk met MAXIMAAL 50 personen
  • Geen minimum besteding
  • Borrelhappen mogelijk (GEEN DINER!)

Borrelarrangement

Een verjaardag, promotie, afstuderen of een jubileum? Er is altijd wel een reden voor een feestje of een borrel. Zo is het bijvoorbeeld ook mogelijk om tijdens uw event een borrelarrangement te serveren.

Daar waar geborreld wordt, moet ook een bodem gelegd worden. Precies dat kan bij Café de Jaren met ongecompliceerd lekkere happen. Onze uitgebreide borrelkaart biedt keuze uit bittergarnituur, chique crostini (alleen op de bovenverdieping) of finger food zoals heerlijke olijven, oude kaas of gemengde noten van Gotjé.

Private Dining

Onze hele bovenverdieping, of dakterras met schitterend uitzicht over de Amstel, als uw eigen gelegenheidsrestaurant. Met linnen gedekte tafels en privé bediening in de prijs inbegrepen, bieden wij drie speciale buffetten aan. Het informele karakter van een walking dinner gecombineerd met het stijlvolle van een aangezeten diner of lunch. Vanaf 30 personen. Perfect voor recepties, bedrijfsfeesten of juist een besloten familie diner.

Privé lunch, aperitief & diner arrangement

Italiaans buffet – In samenwerking met Zenzero catering biedt Café de Jaren een fantastisch huisgemaakte Italiaanse lunch, aperitief of diner. Er wordt een smakelijk buffet opgebouwd met onder andere anti-pasti, focaccia , pizza, arancini, caponata, lasagna en piatto caprese. Het buffet is een lust voor het oog. Alle gerechten zijn bereid met verse, regionale ingrediënten uit Italië van hoge kwaliteit.

Indonesisch buffet – Laat je smaakpapillen afreizen naar het verre Indonesië met de heerlijke authentieke Indonesische gerechten van cateraar Kemang. Het buffet bevat gerechten bereid met pure ingrediënten, specerijen en Indische kruiden. Dit diner biedt een ware Indonesische smaaksensatie.

  • Private Dining mogelijk vanaf 30 tot 100 personen
  • Deze arrangementen zijn alleen mogelijk op bovenetage en dakterras als eigen ruimte en zijn incl. personeelskosten en met linnen gedekte tafels, maar exclusief dranken.
  • ONLINE BOEKING/AANBETALING TOT AAN 50 PERSONEN. GEEF HET WERKELIJKE AANTAL DOOR IN DE OPMERKINGEN BIJ DE RESERVERING !