fbpx

Onze ruimtes

Café de Jaren is een heerlijke plek om elkaar te zien, elkaar te spreken en van het uitzicht te genieten.

Naast het ruimtelijke café en terras aan het water beschikt Café de Jaren over een aantal ruimtes die kunnen worden afgehuurd voor borrels en partijen. Op de bovenetage bevindt zich een grote privé ruimte met dakterras die volledig is af te huren voor evenementen. Vanaf het dakterras is er een spectaculair uitzicht op de Amstel en vanaf de bovenetage kunt u uitkijken over het bruisende café.

Café de Jaren is zowel met het openbaar vervoer als met de auto goed bereikbaar. Metrostation Waterlooplein ligt om de hoek en parkeren kan in de nabijgelegen parkeergarage van de Stopera.

Bovenetage & dakterras

Op zoek naar een fijne ruimte om te huren? Onze ruimtelijke bovenetage is zeer geschikt. Deze is wijds en heeft hoge openslaande deuren die leiden naar het dakterras. Ons dakterras is ruimtelijk, beschut en biedt prachtig uitzicht over de levendige binnenstad van Amsterdam. Op zomerdagen zorgen de parasols voor verkoelende schaduw en is het hier heerlijk vertoeven.

Deze ruimte is uitermate geschikt voor grote groepen en kan volledig worden ingedeeld naar eigen wens.

Huurprijs € 500,- voor 5 uur of minder (exclusief consumpties)

  • Capaciteit per opstelling:
  • Receptie tot 200 personen (deels staand)
  • Lunch/Diner 20 tot 100 personen (buffetvorm)
  • ONLINE RESERVERING TOT 50 PERSONEN. GEEF HET WERKELIJKE AANTAL DOOR IN DE OPMERKINGEN!

Borrel aan de bar

Op zoek naar een ongedwongen borrelplek in de stad? Het is mogelijk om in Café de Jaren te borrelen aan de bar met een gezelschap. Een deel van de bar wordt gereserveerd als borrelspot. De sfeer van het café is gezellig, toegankelijk en er is een prettige mix van studenten, buurtbewoners, theaterliefhebbers en toeristen. De bar biedt een fijne selectie van wijnen, speciaalbieren en lekkere borrelhappen.

In het café is het zowel in de zomer als in de winter goed vertoeven.

  • Mogelijk met max. 50 personen
  • Geen locatie kosten aan verbonden
  • Borrelhappen mogelijk, geen diner

Catering

Café de Jaren zorgt altijd goed voor haar gasten. Daarom zijn er verschillende lunch & diner arrangementen samengesteld voor groepen vanaf 20 personen. Perfect voor recepties, bedrijfsfeesten of juist een familie diner.

Lunch, aperitief & diner arrangement

Italiaans buffet – In samenwerking met Zenzero catering biedt Café de Jaren een fantastisch huisgemaakte Italiaanse lunch, aperitief of diner. Er wordt een smakelijk buffet opgebouwd met onder andere anti-pasti, focaccia pugliese, arancini, frittata, caponata, lasagna en cannelloni. Het buffet is een lust voor het oog. Alle gerechten zijn bereid met verse, regionale ingrediënten uit Italië van hoge kwaliteit.

Indonesisch buffet – Laat je smaakpapillen afreizen naar het verre Indonesië met de heerlijke authentieke Indonesische gerechten van cateraar Kemang. Het buffet bevat gerechten bereid met pure ingrediënten, specerijen en Indische kruiden. Dit diner biedt een ware Indonesische smaaksensatie en is uitermate geschikt voor grotere gezelschappen en speciale gelegenheden. 

  • Lunch, diner of aperitief arrangement mogelijk vanaf 20 tot 100 personen
  • Deze arrangementen zijn alleen mogelijk op bovenetage en dakterras (huur € 500, exclusief drank en buffet)
  • ONLINE BOEKING/AANBETALING TOT 50 PERSONEN. GEEF HET EXACTE AANTAL DOOR IN DE OPMERKINGEN BIJ DE RESERVERING !

Borrelarrangement

Een verjaardag, promotie, afstuderen of een jubileum? Er is altijd wel een reden voor een feestje of een borrel. Zo is het bijvoorbeeld ook mogelijk om tijdens uw event een borrelarrangement te serveren.

Daar waar geborreld wordt, moet ook een bodem gelegd worden. Precies dat kan bij Café de Jaren met ongecompliceerd lekkere happen. Onze uitgebreide borrelkaart biedt keuze uit bittergarnituur, chique crostini (alleen op de bovenverdieping) of finger food zoals heerlijke olijven, oude kaas of gemengde noten van Gotjé.