fbpx

groepen

Café  de Jaren beschikt over diverse ruimten die geschikt zijn voor alle soorten partijen: feest, receptie, vernissage, promotie of vergadering. Desgewenst kan uw partij besloten plaatsvinden. Alle ruimten zijn beschikbaar  tot 23.00 uur.  Neem contact met ons op om uw partij te bespreken. Wij doen u graag een passende aanbieding.

bekijk onze ruimtes

bar – café

In de ruimte bij binnenkomst van de Jaren kunt u aan onze grote bar gezellig borrelen met groepen.

monument (beneden)

Café de Jaren beschikt over 2 desgewenst besloten ruimtes: het Achterhuis en het Monument. Op de begane grond vindt u het Monument, met uitzicht over de Amstel. Deze ruimte is met name geschikt voor borrels.
U kunt hier met groepen voor borrels tot 60 personen terecht.

tuinterras

Aan de achterzijde van Café de Jaren bevindt zich ons fameuze tuinterras. Dit terras ligt aan het water. Boten kunnen afmeren aan onze steiger. U heeft uitzicht op de Amstel.

café boven

In het café boven kunt u elke partij die u wenst organiseren.

dakterras (rookvrij)

Vanuit het café boven loopt u ons fameuze, rookvrije dakterras op. Ook hier kunt u 365 dagen per jaar uw partij organiseren.

achterhuis (boven)

In het Achterhuis, op de 1ste etage, kunt u vergaderen, lunchen en dineren. Tijdens uw vergadering of diner kunnen wij de deuren sluiten, ten behoeve van de akoestiek en uw privacy.
In het Achterhuis kunnen 40 personen zitten.