fbpx

groepen

Café  de Jaren beschikt over diverse ruimten die geschikt zijn voor alle soorten partijen: feest, receptie, vernissage, promotie of vergadering. Desgewenst kan uw partij besloten plaatsvinden. Alle ruimten zijn beschikbaar  tot 23.00 uur.  Neem contact met ons op om uw partij te bespreken. Wij doen u graag een passende aanbieding.

bekijk onze ruimtes

bar – café

In de ruimte bij binnenkomst van de Jaren kunt u aan onze grote bar gezellig borrelen met groepen.

monument (beneden)

Café de Jaren beschikt over 2 desgewenst besloten ruimtes: het Achterhuis en het Monument. Op de begane grond vindt u het Monument, met uitzicht over de Amstel. Deze ruimte is met name geschikt voor borrels.
U kunt hier met groepen voor borrels tot 40-50 personen terecht.

tuinterras

Aan de achterzijde van Café de Jaren bevindt zich ons fameuze tuinterras. Dit terras ligt aan het water. Boten kunnen afmeren aan onze steiger. U heeft uitzicht op de Amstel.

café boven

In het café boven kunt u elke partij die u wenst organiseren.

dakterras (rookvrij)

Vanuit het café boven loopt u ons fameuze, rookvrije dakterras op. Ook hier kunt u 365 dagen per jaar uw partij organiseren.

achterhuis (boven)

In het Achterhuis, op de 1ste etage, kunt u vergaderen, lunchen en dineren. Tijdens uw vergadering of diner kunnen wij de deuren sluiten, ten behoeve van de akoestiek en uw privacy.
In het Achterhuis kunnen 40 personen zitten.